GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Dame Jeanne

Of u nu een overtuigde bierliefhebber bent en vastbesloten om alle Belgische bieren eens te proberen of uitsluitend gewonnen voor de tijdloze elegantie van Champagne, Cava of Prosecco… Wedden dat het champagnebier van Dame Jeanne u aangenaam zal verrassen?

Deze brut bieren combineren typisch Belgische hopsmaken met de lichtheid, fraîcheur en de elegante pareling van de traditionele champagnes en schuimwijnen. Zowel bier- als wijnliefhebbers zullen de evenwichtige smaken weten te appreciëren, want 1 ding hebben onze brut bieren met elkaar gemeen: ze zijn bijzonder licht en verfrissend. 

Patrick van Dame Jeanne is er bovendien in gespecialiseerd om bieren geheel volgens de méthode traditionelle te klaren en te ontgisten (remuage & dégorgement). Dat maakt de Dame Jeanne brut bieren uitermate geschikt om als verrassend, maar toch neutraal, aperitief te schenken op elke gelegenheid.

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen