GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Dame Jeanne Brut d'Anvers 75 cl

€15,95
Niet op voorraad

Dat we de Dame Jeanne Brut d’Anvers een uniek en lekker gechampagniseerd bier mogen noemen, blijkt uit de vele lovende recensies en prijzen die deze drank al werden toebedeeld. Heerlijk als aperitief of bij fijne gerechten.

Beschrijving

Bierkenner en auteur van verschillende internationale biergidsen Derek Walsh roemde de Brut d’Anvers als het meest champagne achtige en beste brut bier dat hij al geproefd had. Op het Modeste bierfestival in Antwerpen won dit brut bier de eerste prijs en in 2014 werd de Brut d’Anvers ook op de internationale bierwedstrijd Brussels Beer Challenge tot beste brut bier uitgeroepen. 

Aan de basis van dit succes ligt het origineel recept van brouwer Mark Struyf (Brouwerij Den Triest) en Patrick Theunissen (Dame Jeanne) waarbij fruitige hopvariëteiten en verschillende mouten worden gebruikt. De gecontroleerde hergisting op fles gevolgd door de remuage en het verwijderen van de gist via manuele dégorgement volgens de méthode champenoise transformeren het bijzondere basisbier tot een smaakvol en parelend brut bier met een strakke schuimkraag. 

 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen