GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Dame Jeanne Brut sur lie 75 cl blauw

€11,50
Op voorraad

De Brut sur Lie is een bier op basis van champagnegist en daardoor erg geschikt als aperitiefdrank voor een intiem diner thuis of als feestelijke opener tijdens een receptie, maar het smakenpalet accordeert ook perfect met een gastronomische maaltijd.

Beschrijving

Het bruisende brut bier Dame Jeanne Brut sur Lie kan u altijd en overal serveren. Dit fijne brut bier zal zowel de heren als de dames bekoren en zowel bier- als wijnliefhebbers overtuigen. Deze Brut sur Lie is dankzij haar complexe rondeur en verrassende aaneenschakeling van verschillende smaken namelijk een echte crowd pleaser.

Meteen na het openen van de fles zal de natuurlijke neus opvallen. De Brut sur Lie haalt haar smaken immers uit natuurlijke hop en uit verschillende mouten  wat resulteert in een overduidelijk natuurlijk aroma. Vervolgens wacht u een zachte en licht bittere aanzet met opvallend verfrissende fruitsmaken. U zal onder meer smaaktoetsen van appel, peer en roze pompelmoes kunnen onderscheiden. De smaak wordt vervolgens zachter en evolueert naar die van rijper en meer exotisch fruit zoals perzik en abrikoos om af te sluiten met een fijne hoppige nasmaak die vooral de bierliefhebbers op prijs zullen stellen. 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen