GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Zelf gefermenteerd

€20,00
Niet op voorraad

Leer met dit boek alles wat je over zelf gefermenteerd eten. In dit boek vind je supertoffe informatie over hoe je jouw eten zelf fermenteert. Hierdoor kan je mega-lang genieten van je oogst!

Beschrijving

Yoghurt, augurken en zuurdesembrood. Je hebt het waarschijnlijk allemaal een keertje gegeten, maar je nooit gerealiseerd dat dit gefermenteerd voedsel is. Fermenteren is een manier om je oogst langer te bewaren en het is al zo oud als de weg naar Rome. Met behulp van bacteriën en schimmels wordt er een rottingsproces op gang gebracht dat de smaak van het product verandert. Dat klinkt misschien goor, maar het eindresultaat is het tegenovergestelde! Een biertje? Gefermenteerd gerstenat. Zuurkool? Gefermenteerde witte kool. Tempeh? Gefermenteerde sojabonen. Lekker toch? Het beste nieuws is dat het piepmakkelijk is om het zelf te doen. Hoe je het precies doet, lees je allemaal in dit mooie, handige en informatieve boek. Hup, aan de slag en laat het maar rotten!

 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen