GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings
15 Oct 2021

De wereld van Marie !

De wereld van Marie !

Hallo, ik ben Marie. Grafisch ontwerper, beeldend kunstenaar, begeleider van workshops en derdejaarsstudent creatieve therapie aan PXL. De verschillende disciplines die ik beoefen zijn schilderen, tekenen, collages maken en werken met mixed media. Mijn atelier bevindt zich in de Kloosterstraat in Antwerpen.

Kunst werkt verbindend. Ik teken, kleur en schilder. Met mijn kunst raak ik de buitenwereld aan doorheen een broos vel papier of een doek. Die grens is vaak flinterdun.

Hoe ik de wereld laat binnenkomen, door welke kaders en door welke keuzes ik maak, dat alles bepaalt mijn persoonlijke kijk op de wereld. Ik stel me daarom bewust kwetsbaar op. Ik wil net geraakt worden om op mijn beurt opnieuw aan te raken. Met mijn werk zoek ik constant naar dialoog en verbondenheid. Vanuit een warme betrokkenheid, in de veilige vertrouwdheid van mijn atelier.

Recente artikelen

 1. Welkom in The Mocktail Club

  Welkom in The Mocktail Club

 2. 1-2-3-4 ...hoedje van papier !

  1-2-3-4 ...hoedje van papier !

 3. Juliette in the navy !

  Juliette in the navy !

 4. Coolest Cards

  Coolest Cards

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen