GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Zangra Wollen wasdroogballen set van drie

€13,00
Niet op voorraad

Deze droogballen van schapenwol helpen kleding op natuurlijke wijze te verzachten, de droogtijd met 30% te verkorten en statische elektriciteit te verminderen.

Beschrijving

Eve, de eigenaresse van zangra, liet deze 100% wollen collectie in Nepal maken door ambachtslieden met ongelofelijke kennis van zaken en met respect voor de lokale bevolking.
Door de wereld rond te reizen en het contact met verschillende culturen en lokale ambachtslieden werd Eve's passie voor handgemaakte producten alsmaar meer aangewakkerd. Dit 100% natuurlijk product werd met de hand gemaakt in een werkplaats niet ver van Kathmandu, waar vooral vrouwen uit naburige dorpen werken. Het hoofddoel is de traditionele Nepalese kunstnijverheid te ontwikkelen om de levensstandaard van de producenten en arbeiders in de plattelandsgebieden van het land te verbeteren.

Wanneer je een geurtje wil, kan je enkele druppeltjes essentiële oliën op de ballen doen vooraleer je ze in de trommel steekt.

Milieuvriendelijk?
* Handgemaakt in Nepal (traditioneel Nepalees handwerk)
* 100% natuurlijk
* Fair trade product
* 100% biologisch afbreekbaar
* geen giftige inkten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen