GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Zangra Wollen stoelkussen wit

€36,50
Niet op voorraad

Dit stoelkussen van schapenwol is het onmisbare accessoire om een ​​ cocooning-sfeer te creëren in je woonkamer of eetkamer. Dit stoelkussen is gemakkelijk te plaatsen op een fauteuil, bureaustoel of houten krukje.

Beschrijving

Eve, de eigenaresse van zangra, liet deze 100% wollen collectie in Nepal maken door ambachtslieden met ongelofelijke kennis van zaken en met respect voor de lokale bevolking.
Door de wereld rond te reizen en het contact met verschillende culturen en lokale ambachtslieden werd Eve's passie voor handgemaakte producten alsmaar meer aangewakkerd. Dit 100% natuurlijk product werd met de hand gemaakt in een werkplaats niet ver van Kathmandu, waar vooral vrouwen uit naburige dorpen werken. Het hoofddoel is de traditionele Nepalese kunstnijverheid te ontwikkelen om de levensstandaard van de producenten en arbeiders in de plattelandsgebieden van het land te verbeteren.

Dit stoelkussen van schapenwol is het onmisbare accessoire om een ​​ cocooning-sfeer te creëren in je woonkamer of eetkamer. Dit stoelkussen is gemakkelijk te plaatsen op een fauteuil, bureaustoel of houten stoel.

Milieuvriendelijk?
* Handgemaakt in Nepal (traditioneel Nepalees handwerk)
* 100% natuurlijk
* Fair trade product
* 100% biologisch afbreekbaar
* geen giftige inkten

Onderhoud
* Stofzuig het oppervlak regelmatig om stofophoping te voorkomen.
* Als het echt nodig is, kunnen kleine vlekken en vuil met een vochtige doek worden weggeveegd.
* Niet in de wasmachine of droogtrommel

 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen