GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Luster Plantfulness

€18,50
Niet op voorraad

In een steeds hectischer wordende wereld is Plantfulness een gids om je te helpen opnieuw in contact te komen met de natuur en tegelijkertijd te komen tot een vredig en mindful leven.

Beschrijving

De zoektocht naar de perfecte kamerplant kan ontmoedigend zijn, vooral voor degenen die het gevoel hebben dat ze zwarte in plaats van groene vingers hebben. Plantfulness is niet alleen een gids om uw planten in leven te houden en gelukkig te maken (al hebben we dat onder controle), het gaat om het vinden van de perfecte plant voor jou! De kaarten leiden je door 50 kamerplanten die aan jou teruggeven in een symbiotische relatie die je beiden in staat stelt om te groeien.

Voorzien van praktische voordelen, van schonere lucht en lekkere geuren, tot de emotionele voordelen, zoals creatieve inspiratie en een dagelijks gevoel van voldoening om voor hen te zorgen, is Plantfulness de perfecte keuze voor iedereen die zijn of haar welzijn wil verbeteren en van de natuur wil genieten vanuit het comfort van zijn of haar huis. Het brengt mindfulness in het binnenshuis tuinieren, het helpt je één te worden met de natuur, hoe druk of plantfobisch je ook bent.

 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen