GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Zangra Onderzetter vilt multicolor

€25,50
Op voorraad

Eve, de eigenaresse van zangra, liet deze 100% wollen collectie in Nepal maken door ambachtslieden met ongelofelijke kennis van zaken en met respect voor de lokale bevolking.

Beschrijving

Door de wereld rond te reizen en het contact met verschillende culturen en lokale ambachtslieden werd Eve's passie voor handgemaakte producten alsmaar meer aangewakkerd. Dit 100% natuurlijk product werd met de hand gemaakt in een werkplaats niet ver van Kathmandu, waar vooral vrouwen uit naburige dorpen werken. Het hoofddoel is de traditionele Nepalese kunstnijverheid te ontwikkelen om de levensstandaard van de producenten en arbeiders in de plattelandsgebieden van het land te verbeteren.

Deze prachtige onderzetter van gevilte bolletjes schapenwol is perfect om je sauspan, theepot op te plaatsen of gewoon om je tafel te versieren. Elke onderzetter is uniek, dus het ontwerp kan enigszins afwijken.

Milieuvriendelijk?
* Handgemaakt in Nepal (traditioneel Nepalees handwerk)
* 100% natuurlijk
* Fair trade product
* 100% biologisch afbreekbaar
* geen giftige inkten

Onderhoud
* Reinigen met een vochtige doek, indien nodig
* Niet in de wasmachine of droogtrommel
* Niet strijken

 
 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen