GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Otter cider

In een wereld van massaconsumptie streven ze bij Ottercider naar een andere manier van ondernemen. Ze creëren het beste product voor jou en stellen daarbij alles in het werk om ook een positieve impact te creëren op de natuur en de ruimere omgeving om ons heen.
 
Dat doen ze door te werken met pure, eerlijke en lokale producten. Hun cider en azijn zijn hun unieke Otter Signatures, die ze graag voor jou ondertekenen met hun handtekening van geloofwaardigheid en meesterschap.Bij Ottercider stopt het echter niet met de producten op zich. Want met de Otterproducten willen Laura en Toon echt een meerwaarde bieden door een diepgaande connectie te creëren met topchefs, sommeliers, lokale telers of toeristische initiatieven.
 
Zo willen ze een andere kijk geven op topproducten, die als waardevolle "cide"kicks andere mensen, producten of activiteiten laten floreren.
 

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen