GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Leens

Leen De Pelseneer werkt als illustrator in haar atelier in Antwerpen.

Daar maakt ze gouache schilderijen van bloemen en planten die je ruimte opvrolijken of net een oase van rust creëren. Schilderijen maken met de natuur als inspiratiebron kan voor haar alleen maar samengaan met zorg dragen voor de natuur.

Al het drukwerk is van hoge kwaliteit, op eco-vriendelijk papier. Leen werkt samen met lokale drukkerijen die kiezen voor de meest duurzame oplossingen. Voor de verpakking gebruikt ze geen single-use plastic, maar gerecycleerde of te recycleren materialen.

Het medium dat ze gebruikt is gouache.

Gouache is een verf die ontwerpers vroeger — nog voor de komst van de computer — gebruikten om mooie strakke lijnen en volvlakken te creëren, met dekkende capaciteiten van de verf die mooi mat opdroogt.

En het onderwerp? Bloemen en planten natuurlijk! Want die katapulteren Leen terug naar haar onbezonnen kindertijd. Tijdens het schilderen van bloemen en planten ervaart ze een diepe innerlijke rust. Iets waar we in onze drukke tijden veel nood aan hebben.

Dit is wat Leen jou ook graag wil geven: vrolijke, lichte beelden van bloemen en planten die rust en harmonie uitstralen.

Het is een voorrecht om dit te kunnen doen, dus een grote oprechte dankjewel dat jij hier bent.

Lieve groet, Leen

 

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen