GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Berchem Creatives

Meet Berchem Creatives, een community van superdiverse creatieve entrepreneurs die elkaar inspireren, stimuleren en kruisbestuiven via netwerking en co-creatie in leegstaande winkels, magazijnen en kerken. Laagdrempelig, coachend en adviserend. Berchem Creatives gelooft dat creativiteit, los van religie, cultuur of leeftijd, het nieuwe clubben is.
 
Euh? Hoezo waarom? Wel, het zit zo. Dat Berchem een toffe buurt is zullen jullie beamen. Dat er heel wat bekende creatievelingen wonen en/of werken ook. Maar dat in onze buurt nog veel onbekend talent rondloopt, is minder zichtbaar. Nochtans zijn er leegstaande ruimtes genoeg om ontmoetingsplaatsen te creëren én kruisbestuiving en creatief ondernemerschap te stimuleren. Berchem Creatives, een initiatief van en voor Berchemnaren, maakt er haar missie van om de lege panden één voor één, met de toestemming van de eigenaars, om te vormen tot creatieve hubs.
 
Tijdelijke publieke ruimtes om precies te zijn, waar startende creatieve ondernemers een podium krijgen én waar ze elkaar en anderen kunnen inspireren met activiteiten zoals performances, exposities, inspiratie- en coachingsessies, … Telkens met de focus op één of meerdere thema’s: food, art, labs, design, café en podium.
 
Deze groep creatievelingen heeft een eigen kledinglijn, met T-shirts, sweaters en hoodies voor volwassenen en kinderen en body's voor de allerkleinsten. Deze zijn te koop in de fysieke winkel.

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen