GRATIS VERZENDING vanaf 75 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Artists at home/work

€25,00
Niet op voorraad

16 uitgebreide fotoreportages van de ateliers en woningen van Belgische kunstenaars, met interviews waarin ze hun visie delen over werk en leven.

Beschrijving

Het duo achter Belgique Excentrique brengt met Artists at Home Work opnieuw een grondig gestoffeerd, prachtig gefotografeerd en verzorgd uitgegeven interieurb

Dit boek is echter veel meer dan een lifestylewerk: dit keer nemen Thijs en Diane ons mee naar het persoonlijke universum van zowel gevestigde waarden als jonge bejubelde artiesten: Thomas Lerooy, Arpais Du Bois, D.D. Trans, Guy Rombouts, Honroé d’O, Jan Fabre, Joris Van de Moortel, Koen van den Broeck, Lionel Estève, Maarten Vanden Eynde, Mario De Brabandere, Pieter Vermeersch, Robert Devriendt, Sofie Muller, Sophie Whettnall en Stef Driesen.

Rijkelijk geïllustreerd met sprekende, inspirerende en eerlijke beelden van de ateliers en van de leefomgeving van unieke kunstenaars wiens persoonlijkheid en werk als een rode draad door de beelden lopen. Met interessante teksten op basis van interviews met de boeiende individuen die deze artiesten stuk voor stuk zijn.

 
 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen