opc_loader
WIJ BLIJVEN OPEN VOOR ESSENTIËLE PRODUCTEN: PAPIERWAREN, VOEDING, HYGIENE,...(OP AFSPRAAK VOOR OVERIGE PRODUCTEN): ELKE WOENSDAG (10-17U), VRIJDAG (10-18U) EN ZATERDAG (10-17U). Bezorgen is GRATIS vanaf 50 euro ! Afhalen in de winkel is 5% KORTING.

zangra is een bedrijf gevestigd in België dat nieuwe en vintage accessoires verkoopt voor uw thuis, waaronder porceleinen lampen, servies, producten uit email, porseleinen grepen en beslag, porseleinen lichtschakelaars en nog veel andere hebbedingen van duurzame herkomst.

2008: het prille begin
Architect Eve Van Dyck en designer Thierry Donnay renoveren La Maison Blanche, een voormalig hotel-restaurant in de Belgische Ardennen van bouwjaar 1850.Terwijl ze bezig zijn geraken ze meer en meer gefascineerd door de hele waaier aan porseleinen schakelaars, fittingen en armaturen die  ze daar aantroffen. Één bepaalde armatuur springt in het oog dankzij het eenvoudige design.
Nadat hun zoektocht naar een gelijkaardig model uiteindelijk geen resultaat oplevert, krijgen ze de idee om een eigen lamp te ontwerpen in dezelfde stijl als deze vintage porseleinen armatuur, maar die tegelijk aan de elektrische normen van vandaag zou voldoen.

De toon wordt gezet: Eve en Thierry beginnen een resem nieuwe porseleinen modellen te ontwerpen, van rozetten tot armaturen, sockets en plafondkappen. Binnen de kortste keren is het merk zangra gelanceerd.

Nadien begint zangra met eigen distributie van producten gemaakt uit technisch porselein. Samen met andere Europese producenten van porselein beslissen ze opnieuw bepaalde modellen uit te brengen die decennialang niet meer geproduceerd werden waarvan ze de mallen nog ter beschikking hebben.

Sinds 2010 heeft zangra zijn gamma uitgebreid naar accessoires voor de badkamer, porseleinwaren en huishoudelijke artikels. De filosofie is hetzelfde gebleven: op zoek te gaan naar eenvoudige, authentieke en functionele producten. Met de jaren is zangra zich gaan specialiseren in het leveren van decoratie- en verlichtingsproducten voor hotels, restaurants, bars, winkels en openbare ruimtes.

onze filosofie
zangra produceert en levert kwaliteitsvolle producten uit duurzame materialen zoals porselein. We zorgen ook ervoor dat onze producten gemaakt worden in Europese fabrieken.
Onze zetel ligt midden in de Belgische Ardennen op het platteland.
Aangezien wij geen fysieke winkel zijn, werken we samen met een wereldwijd netwerk van distributeurs voor zowel privé- als professionele klanten.
In 2014 opent zangra een filiaal in Frankrijk met een eigen Frans BTW-nummer en een administratieve zetel, ondertussen gevestigd te Givet (niet toegankelijk voor het publiek).
In 2017 lanceert zangra een showroom in Antwerpen waar klanten de producten aan den lijve kunnen ervaren als voorbereiding op hun persoonlijke of professionele projecten.

Resultaat:1
Resultaat:1