opc_loader
WIJ BLIJVEN OPEN VOOR ESSENTIËLE PRODUCTEN: PAPIERWAREN, VOEDING, HYGIENE,...(OP AFSPRAAK VOOR OVERIGE PRODUCTEN): ELKE WOENSDAG (10-17U), VRIJDAG (10-18U) EN ZATERDAG (10-17U). Bezorgen is GRATIS vanaf 50 euro ! Afhalen in de winkel is 5% KORTING.

Ik was al vroeg gegrepen door het wielrennen. Zo haal ik mijn inspiratie uit de beelden en de kracht van de oude koersen en legendes van het wielrennen. Eddy Merckx, Rik van Steenbergen, Fausto Coppi, maar ook uit “De Ronde van Vlaanderen”, “Parijs Roubaix”, het veldrijden en de 6-daagse. Met mijn achtergrond als grafisch vormgever heb ik een T-shirt lijn willen ontwerpen rond het centrale thema: Retro & Urban Cycling Gear. 

Sinds 2013 is The Vandal een feit. Ondertussen zijn we al tal van collecties verder en werken we ook samen met grote namen uit de wielerwereld zoals Johan Museeuw, het Centrum Ronde van Vlaanderen, Nick Nuyens en het Sniper team rond Stijn Devolder en Wout Van Aert, Grinta en tal van anderen. Wij geloven nog sterk in fysieke winkels en kleine speciaalzaken. Daarom kiezen we er resoluut voor om niet alleen via onze webshop te verkopen maar ook via een sterk netwerk van winkels.

Daarnaast is het ook onze overtuiging dat lokale economie perfect lokaal kan gehouden worden. Zo werken we uitsluitend met lokale partners samen die dezelfde waarden zoals ons hanteren. De laatste pijler van The Vandal is misschien wel de belangrijkste. Wij ijveren er voor om in alle manieren zo ecologisch mogelijk te werken. Zo doen we alle leveringen (binnen het mogelijke) met onze Bullitt cargo fiets, gebruiken we ecologisch verantwoord inpak- en verzendmateriaal, drukken we zo veel mogelijk met water afbreekbare inkten en worden de resten op een verantwoorde manier verwerkt en gerecycleerd. En vooral drukken we enkel op 100% organisch en ecologisch katoen met de Fair Wear en GOTS labels, die bewijzen dat de katoen verantwoord wordt geteeld en dat de arbeiders zowel op het veld als in de weverij een eerlijk loon naar werken krijgen en dit alles in goede omstandigheden.

Life is a ride


The Vandal

Resultaat:1
Resultaat:1