opc_loader
WIJ BLIJVEN OPEN VOOR ESSENTIËLE PRODUCTEN: PAPIERWAREN, VOEDING, HYGIENE,...(OP AFSPRAAK VOOR OVERIGE PRODUCTEN): ELKE WOENSDAG (10-17U), VRIJDAG (10-18U) EN ZATERDAG (10-17U). Bezorgen is GRATIS vanaf 50 euro ! Afhalen in de winkel is 5% KORTING.

Werken met een visie

In 2016 is ons bedrijf in het tuinhuisje van Rianne tot leven gekomen. Uit liefde voor het goede uit de natuur en onze huid zijn wij onze zoektocht begonnen. We hebben ons verdiept in het maken van natuurlijke zepen en verzorgende producten. Aangezien je huid je grootste orgaan is, is het belangrijk om producten te kiezen die ook daadwerkelijk iets goeds voor je huid kunnen betekenen. Om deze reden zijn producten van BOTMA & van BENNEKOM vrij van parabenen, sodium lauryl/laureth sulphate (SLS) en synthetische geur- en kleurstoffen.

Handgemaakt

Wij maken alle producten met onze eigen handen en kiezen alle ingrediënten zorgvuldig uit. Zo werken we alleen met plantaardige oliën en boters. Denk hierbij aan olijfolie, kokosolie, shea boter en amandelolie. Stuk voor stuk ingrediënten die je huid mooi en gezond maken en houden. Om de zepen een heerlijke geur te geven gebruiken we uitsluitend biologisch gecertificeerde, milde etherische oliën. Deze zijn food grade en kunnen dus zelfs in eten gebruikt worden. Dit maakt onze zepen ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.
De natuurlijke, aardse kleuren verkrijgen we door het gebruik van verschillende soorten klei, tarwegras, actieve houtskool- en cacaopoeder. Alles weten over welke ingrediënten wij allemaal gebruiken? Kijk hier.

Duurzaam ondernemen

Naast dat wij onze huid liefdevol willen behandelen, willen wij minstens zo liefdevol omgaan met de natuur en de mensen om ons heen. Wij vinden het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen en op welke manier deze gewonnen zijn. Zo gebruiken we geen palmolie omdat de productie ervan het milieu en de mensen in tropische gebieden veel schade aanricht.

Alle producten van BOTMA & van BENNEKOM worden getest en gebruikt door onszelf, onze geliefden, onze familie en onze vrienden. Hopelijk straks ook door jou, onze dierbare klant!

Resultaat:1
Resultaat:1