opc_loader
WIJ BLIJVEN OPEN VOOR ESSENTIËLE PRODUCTEN: PAPIERWAREN, VOEDING, HYGIENE,...(OP AFSPRAAK VOOR OVERIGE PRODUCTEN): ELKE WOENSDAG (10-17U), VRIJDAG (10-18U) EN ZATERDAG (10-17U). Bezorgen is GRATIS vanaf 50 euro ! Afhalen in de winkel is 5% KORTING.

”Geniet met volle teugen, maar denk ook aan de toekomst van ons nageslacht.”

Dat is het gedeelde levensmotto van Adinda De Raedt en Froya Deryckere, het dartele hart en de gepassioneerde ziel achter Green Queens, het ontwerpbureau en agentschap van ecologische kleding- en accessoirelabel zoals Froy en Dind, OY-DI, Munoman en ONNO LULU. En dat motto brengen ze met hun ontwerpen in de praktijk: ze creëren mooie producten om van te genieten, maar altijd met aandacht voor eerlijke en ecologisch verantwoorde handel. Hun missie om van schone en ecologische producten de norm maken, slaat in, want Green Queens boomt. Wat ooit begon met een collectie postkaartjes en blikken dozen groeide op negen jaar tijd uit tot een bureau met 14 medewerkers, eigen winkels en een 400-tal verkooppunten in Europa. Froya en Adinda ontvingen dan ook de WOMED Award voor beste vrouwelijke ondernemers, een jaarlijkse prijs van Unizo en het vrouwelijke ondernemersnetwerk Markant.

Als jonge ondernemers sloten Froya en Adinda zich negen jaar geleden aan bij TALENTINDEBUURT.  Niet ondanks, maar juist omwille van hun succes werken wij nog steeds heel graag met hen samen. Omdat zij niet alleen als ondernemers een voorbeeld zijn voor onze jonge starters, maar ook als mens.

Alle kleding van Froy en Dind wordt ook gemaakt met ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke grondstoffen. Ze maken kleedjes uit gerecycleerde petflessen en gebruiken veel biologisch gecertificeerd katoen dat onder goede werkomstandigheden geproduceerd wordt. Het wordt niet toxisch geverfd en heeft geen chemische nabehandelingen gekregen.

”We hebben een ecologisch zaadje geplant, en we willen dat laten uitgroeien tot een mooie, stevige boom die verse zuurstof geeft aan schone en eerlijke handel,” vat Adinda samen. Ons hebben deze passionele dames alvast overtuigd.