opc_loader
WIJ BLIJVEN OPEN VOOR ESSENTIËLE PRODUCTEN: PAPIERWAREN, VOEDING, HYGIENE,...(OP AFSPRAAK VOOR OVERIGE PRODUCTEN): ELKE WOENSDAG (10-17U), VRIJDAG (10-18U) EN ZATERDAG (10-17U). Bezorgen is GRATIS vanaf 50 euro ! Afhalen in de winkel is 5% KORTING.

RE-DO papers is een project van Linde Luyten en Tille Lingier, twee grafisch ontwerpers uit Antwerpen. Met RE-DO papers geven zij nieuw leven aan papieroverschot van drukkers. Zij worden gedreven door passie voor echt vakmanschap, typografie en mooi, tactiel design. RE-DO papers onderzoekt wegen om deze overschotten te herbruiken en zo unieke, handgemaakte designproducten te maken.

Door lokaal te produceren houden deze jonge ontwerpers hun ecologische voetafdruk lag. Alles van ontwerp tot productie gebeurt in hun studio/werkplek te Borgerhout in Antwerpen. Omdat de productie veel handarbeid vereist, blijft deze zeer kleinschalig.

De producten van RE-DO papers onderschrijven de principes van de circulaire economie door op een leuke manier afvalmateriaal terug tot leven te wekken.

Maar ook op sociaal vlak zetten ze zich in door werkervaring aan te bieden aan studenten van het bijzonder onderwijs. Deze studenten krijgen via individueel aangepaste taken een goede werkervaring en begeleiding en kunnen tegelijk een mooie bijdrage leveren aan de samenleving. Doordat alle productie in-huis plaats vindt, blijft de kwaliteit van alle producten wél gewaarborgd.