GRATIS VERZENDING vanaf 50 euro WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Gageleer Gageleer no alcohol

€2,10
Op voorraad

Gageleer No Alcohol is een heerlijk alcoholvrij (bleek)geel bier met witte schuimkraag en fijne belletjes van koolzuurgas. Wegens kans op breuk enkel afhalen via winkel mogelijk.

Beschrijving

In de neus fruitige en moutige geuren met voor de fijnste neuzen en smaakpapillen toetsen van gagel. In mond mout en zacht zoet, weinig bitter. Geen van alle overheersend maar ondanks de afwezigheid van alcohol wel een breed en evenwichtig smaakpalet. Gageleer No Alcohol is een verfrissend smaakvol bier.

Biersommelière Sofie Vanrafelghem kreeg de Gageleer No Alcohol in primeur te proeven. Zij steekt haar waardering niet onder stoelen of banken. “Het alcoholvrije bier weet te verrassen met zijn expressieve neus. Eens zijn parelwitte schuimkraag met fijne bellen wat begint te verdwijnen, wordt de geur nog intenser. Wat je ervaart, is een frisfruitig en kruidig boeket aan aroma’s afkomstig van de gagel en de gist. Deze worden leuk aangevuld door granige tonen van de mout en nog versterkt door een lichte zoetheid van de mout. Dankzij de kruidige persoonlijkheid van het bier merk je haast niet op dat het een erg lichte body heeft, iets wat alcholvrije bieren typeert. Een mooie smaak en wat karakter daarentegen vind je niet altijd terug in alcoholvrije bieren. Toch is de Proefbrouwerij daar met deze Gageleer No Alcohol perfect in geslaagd. Afsluiten doet het bier met een zachtbittere en licht kruidige afdronk.”

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen