GRATIS VERZENDING vanaf 50 euro (BE) of 100 euro (NL) WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Roots het dubbeldikke doe-boek

€24,95
Niet op voorraad

Het natuur doe-boek, Het doeboek vogels en Het doe-boek insecten werden ter gelegenheid van de Kinderboekenweek 2022 gebundeld tot één superdik doeboek.

Beschrijving

Al jaren maakt Roots de meest prachtige doe-boeken die succes oogsten in binnen- en buitenland. Het natuur doe-boekHet doeboek vogels en Het doe-boek insecten worden ter gelegenheid van de Kinderboekenweek 2022 gebundeld tot één superdik doeboek. Deze boeken bieden een schat aan informatie voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Welke vogels roepen hun eigen naam? Hoeveel bijen vangt een bijeneter? Hoeveel keer per seconde klappert een mugje met zijn vleugels? Zijn er ook paddenstoelen in de zomer? Van welk dier zijn die sporen? En hoeveel poten heeft een spin? Geef de vlinders kleur, teken een hertengewei, doe de poten-quiz en leer hoe je een vetbol kunt maken om vogels naar je tuin te lokken. Na het lezen, kleuren, puzzelen, experimenteren en ontdekken in dit boek, kun jij vertellen hoe het zit.

Geschikt voor kinderen vanaf de basisschool.

 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen