GRATIS VERZENDING vanaf 50 euro WELKOM in onze fysieke winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ! Meer informatie

Go to account settings

Slideshow Items

Archist

€14,95
Niet op voorraad

Een posterboek met 30 uitneembare illustraties van de hand van kunstenaar en grafisch ontwerper Federico Babina. Archist is een speelse interpretatie van de taal en esthetiek van enkele van de meest populaire kunstenaars ter wereld. Babina probeerde zi

Beschrijving

De illustraties stellen een ingebeelde, architecturale vormenwereld voor. Federico Babina schept plezier in het voorstellen van architectuur ontworpen en geconstrueerd vanuit de interpretatie van de taal van een kunstenaar. Het boek toont dat er een unieke relatie bestaat, met heel wat impliciete overeenkomsten, tussen architectuur en kunst.

De posters in het boek vatten telkens de essentie van het werk van de artiest in kwestie. Ze zijn niet louter decoratief, maar ook stukjes speelse kunstgeschiedenis.

Federico Babina is an Italiaanse architect en vormgever die woont en werkt in Barcelona. Hij probeert de wereld te herontdekken door de ogen van een kind: spontaan, ongehinderd en zonder geconditioneerd te zijn door ervaring.
Federico Babina drukt zich uit met behulp van verschillende technieken, stijlen en vormen. Hij houdt van de rijkdom van taal en van haar diversiteit. Tekenen en illustreren helpen hem om zijn gevoelens, gedachten en emoties uit te drukken.

 
 
 
 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen